Alkmaarsingel 368
6843 WT ARNHEM

T +31 (0)26 3709 651
F +31 (0)26 3709 652
E djb@commisys.com


Kopen of huren

Bij de aanschaf van het BOXIS-communicatiesysteem kunt u kiezen voor verschillende contracten.

- Koopcontract zonder onderhoudscontract
- Koopcontract met onderhoudscontract
- Huurcontract met onderhoudscontract

Onderhoudscontract
Zowel bij een koopcontract als bij een huurcontract bieden wij de mogelijkheid tot het afsluiten van een uitermate volledig onderhoudscontract op het BOXIS-communicatiesysteem. Deze 'refreshment overeenkomst' bepaalt dat BOXIS gedurende een periode van 5 jaar het systeem als nieuw houdt. Dit houdt in dat wij minstens éénmaal per twee jaar alle apparatuur nakijken en daar waar nodig nieuw batterijen plaatsen, behuizingen vervangen, nieuwe software laden etc. Vanzelfsprekend vallen in deze periode storingen en reparaties, inclusief onderdelen, reiskosten en arbeidsloon, eveneens onder dit onderhoudscontract. In de meeste gevallen dekt deze overeenkomst ook val- en breukschades.

Huurcontract
Het BOXIS communicatiesysteem kan ook gehuurd worden. Voor een vast bedrag per maand huurt u een compleet geïnstalleerd systeem voor een periode van vijf jaar, inclusief het onderhoud.

Voor meer informatie over de diverse contractsvormen kunt u contact opnemen door middel van het invullen van het contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer +31 (0)26 3709 651.